The influence of food quality on the nutritional acclimation of the copepod Acartia clausi

Type : ACL
Nature : Production scientifique
Au bénéfice du Laboratoire : Oui
Statut de publication : Publié
Année de publication : 1998
Auteurs (4) : MAYZAUD Patrick TIRELLI Valentina BERNARD J,m ROCHE-MAYZAUD O
Revue scientifique : Journal of Marine Systems
Volume : 15
Fascicule : 1
Pages : 483-493
DOI : 10.1016/S0924-7963(97)00039-0
URL : -
Abstract : -
Mots-clés : -
Commentaire : ISI Document Delivery No.: 101NY Times Cited: 33 Cited Reference Count: 52 Mayzaud, P Tirelli, V Bernard, JM Roche-Mayzaud, O 6th International Conference on Copepoda Jul 29-aug 03, 1996 Oldenburg, germany Elsevier science bv Amsterdam
Tags : -
Fichier attaché : -
Citation :
Mayzaud P, Tirelli V, Bernard JM, Roche-Mayzaud O (1998) The influence of food quality on the nutritional acclimation of the copepod Acartia clausi. J Marine Syst 15: 483-493 | doi: 10.1016/S0924-7963(97)00039-0