Type | : | ACL |
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Nature | : | Production scientifique |
Au bénéfice du Laboratoire | : | Oui |
Statut de publication | : | Publié |
Année de publication | : | 1998 |
Auteurs (4) | : | MAYZAUD Patrick TIRELLI Valentina BERNARD J,m ROCHE-MAYZAUD O |
Revue scientifique | : | Journal of Marine Systems |
Volume | : | 15 |
Fascicule | : | 1 |
Pages | : | 483-493 |
DOI | : | 10.1016/S0924-7963(97)00039-0 |
URL | : | - |
Abstract | : | - |
Mots-clés | : | - |
Commentaire | : | ISI Document Delivery No.: 101NY Times Cited: 33 Cited Reference Count: 52 Mayzaud, P Tirelli, V Bernard, JM Roche-Mayzaud, O 6th International Conference on Copepoda Jul 29-aug 03, 1996 Oldenburg, germany Elsevier science bv Amsterdam |
Tags | : | - |
Fichier attaché | : | - |
Citation | : |
Mayzaud P, Tirelli V, Bernard JM, Roche-Mayzaud O (1998) The influence of food quality on the nutritional acclimation of the copepod Acartia clausi. J Marine Syst 15: 483-493 | doi: 10.1016/S0924-7963(97)00039-0
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