Lipids and Fatty Acids in Algae: Extraction, Fractionation into Lipid Classes, and Analysis by Gas Chromatography Coupled with Flame Ionization Detector (GC-FID)

Type : OS
Nature : Production scientifique
Au bénéfice du Laboratoire : Non
Statut de publication : Publié
Année de publication : 2015
Lieu de publication : New York, NY
Titre de l'ouvrage : Natural Products From Marine Algae. Methods in Molecular Biology
ISBN : -
Nombre de pages : -
Editeur de presse : Humana Press
Volume : 1308
Fascicule : -
Pages : 173-190
Auteurs (3) : GUIHÉNEUF Freddy SCHMID Matthias STENGEL Dagmar,b
Editeurs scientifiques (2) : STENGEL Dagmar,b CONAN S
DOI : 10.1007/978-1-4939-2684-8_11
URL : https://link.springer.com/protocol/10.1007%2f978-1-4939-2684-8_11
Abstract : -
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Citation :
Guihéneuf F, Schmid M, Stengel DB (2015) Lipids and Fatty Acids in Algae: Extraction, Fractionation into Lipid Classes, and Analysis by Gas Chromatography Coupled with Flame Ionization Detector (GC-FID). Natural Products From Marine Algae. Methods in Molecular Biology, In: Stengel DB, Conan S (eds), Humana Press, New York, NY, 173-190 | doi: 10.1007/978-1-4939-2684-8_11