Type | : | ACL |
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Nature | : | Production scientifique |
Au bénéfice du Laboratoire | : | Non |
Statut de publication | : | Publié |
Année de publication | : | 2018 |
Auteurs (3) | : | GUIHÉNEUF Freddy GIETL Anna STENGEL Dagmar,b |
Revue scientifique | : | Journal of Applied Phycology |
Volume | : | 30 |
Fascicule | : | 4 |
Pages | : | 2573-2586 |
DOI | : | 10.1007/s10811-018-1436-z |
URL | : | <go to isi>://wos:000440782100037 |
Abstract | : | - |
Mots-clés | : | - |
Commentaire | : | - |
Tags | : | - |
Fichier attaché | : | - |
Citation | : |
Guihéneuf F, Gietl A, Stengel DB (2018) Temporal and spatial variability of mycosporine-like amino acids and pigments in three edible red seaweeds from western Ireland. J Appl Phycol 30: 2573-2586 | doi: 10.1007/s10811-018-1436-z
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