Type | : | ACL |
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Nature | : | Production scientifique |
Au bénéfice du Laboratoire | : | Oui |
Statut de publication | : | Publié |
Année de publication | : | 2022 |
Auteurs (10) | : | DINASQUET J BIGEARD Estelle GAZEAU Frederic AZAM Farooq GUIEU Cecile MARANON Emilio RIDAME Céline VAN WAMBEKE France OBERNOSTERER Ingrid BAUDOUX Anne-claire |
Revue scientifique | : | Biogeosciences |
Volume | : | 19 |
Fascicule | : | 4 |
Pages | : | 1303-1319 |
DOI | : | 10.5194/bg-19-1303-2022 |
URL | : | https://bg.copernicus.org/articles/19/1303/2022/ |
Abstract | : | - |
Mots-clés | : | - |
Commentaire | : | - |
Tags | : | - |
Fichier attaché | : | - |
Citation | : |
Dinasquet J, Bigeard E, Gazeau F, Azam F, Guieu C, Maranon E, Ridame C, Van Wambeke F, Obernosterer I, Baudoux A-C (2022) Impact of dust addition on the microbial food web under present and future conditions of pH and temperature. Biogeosciences 19: 1303-1319 | doi: 10.5194/bg-19-1303-2022
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